Nosaltres

Amb més de 25 anys d’experiència, monparket és una de les empreses més consolidades en el sector de la comercialització i instal·lació de parquet, terres laminats i tarimes exteriors de la millor qualitat a Barcelona i rodalies. Aquest llarg recorregut en el sector d’industrials del parquet ens ha permès millorar i perfeccionar els productes i serveis que oferim.

Treballem en exclusivitat amb les millors marques del mercat nacional i internacional.

Els professionals respectem la fusta, és un material natural que necessita ser tractat de manera sostenible. Projectem el nostre compromís amb el medi ambient treballant amb marques en exclusiva, que transmeten el seu interés als seus productes.

L’objectiu de monparket és la satisfacció del client, per això comptem amb un equip tècnic d’experts professionals i amb una xarxa de col·laboradors especialistes que ens permeten oferir cada dia un millor assessorament, servei i atenció al client.

El nostre showroom a Sant Cugat del Vallès, és un espai singular que reflecteix la qualitat, el compromís, i la passió per la nostra feina.

Comptem amb la col·laboració de l’ Associació Catalana d’Industrials del Parquet , i la Federació Espanyola de Paviments de Fusta .